spot_img
12.6 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAnalizeMinistrul sârb de interne la Moscova: Serbia nu va face niciodată parte...

Ministrul sârb de interne la Moscova: Serbia nu va face niciodată parte din isteria anti-rusă atâta timp cât Aleksandar Vucic este președintele ei

-

Poziția Belgradului este că Serbia nu va face niciodată parte din isteria anti-rusa, a declarat luni ministrul sârb de interne, Aleksandar Vulin, în vizită la Moscova, la o întâlnire cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov.

„Știți că Serbia rămâne în poziția că nu va face niciodată parte din isteria anti-rusă. Suntem singura țară din Europa, care nu a vrut să impună sancțiuni anti-ruse. Și aceasta este poziția noastră cheie. Nu numai  din cauza trecutului, ci din cauza viitorului”, a spus el.

Potrivit lui Vulin, Moscova merită respect din partea multor popoare.  „Dar ei nu-și amintesc”, a spus el.  „Vă suntem foarte recunoscători pentru tot ajutorul și sprijinul dumneavoastră, în special în problema Kosovo și Metohija. Serbia nu va face niciodată parte din isteria anti-rusă atâta timp cât Aleksandar Vucic este președintele ei”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...