spot_img
9.3 C
București
duminică, aprilie 2, 2023
AcasăAnalizeMinistrul sârb al Finanțelor: Salariu mediu de 1000 de euro și pensia...

Ministrul sârb al Finanțelor: Salariu mediu de 1000 de euro și pensia medie de aproximativ 500 de euro până în 2026. Salariul mediu a crescut demult de 500 de euro

-

„Amintiți-vă doar de anunțul că salariul mediu va fi de 500 de euro. Am depășit această cifră demult, iar noul scop este ca până în anul 2026 să avem un salariu mediu de 1.000 de euro și pensia medie de aproximativ 500 de euro. Mă bucură faptul că în acest moment datoria publică este sub control, stabilă și este la un nivel de 52,3 la sută, ceea ce este mult peste limita prescrisă de Mastriht”, a declarat Ministrul sârb al Finanțelor, Siniša Mali, pentru „Objektiv”.

- Reclama -

El a adăugat că toate proiectele de infrastructură începute se realizează cu succes, precum sunt Coridorul Morava, tronsonul Preljina-Požega, centura de ocolire în jurul Belgradului, apoi Ruma-Šabac-Loznica.

„Calea ferată de mare viteză Belgrad-Novi Sad a fost pusă în funcțiune, iar porțiunea spre Subotica se construiește acum, precum și continuarea către Szeged. De la începutul anului curent a fost terminat „Dedinje 2”, apoi Centrul Clinic al Serbiei… Vă reamintesc, de asemenea, că a început construirea metroului la Belgrad, ceea ce s-a așteptat câteva decenii. Criza mondială nu ne-a împiedicat să continuăm cu munca noastră, deoarece suntem dedicați pe deplin la îmbunătățirea condițiilor de viață în Serbia. La urma urmei, industria construcțiilor angajează oameni și crește produsul intern brut al Serbiei”, a subliniat Mali. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img