spot_img
13.7 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăAnalizeCoaliția lui Orbán Viktor către Opoziție: Stânga ungară "a susţinut mai mult...

Coaliția lui Orbán Viktor către Opoziție: Stânga ungară „a susţinut mai mult Bruxellesul decât pe unguri în multe dintre disputele internaţionale din ultimii ani”. Spuneți NU sancțiunilor împotriva Rusiei

-

Alianţa aflată la guvernare în Ungaria, Fidesz – Partidul Popular Creştin Democrat, a făcut apel joi la parlamentarii şi europarlamentarii de stânga ai Ungariei să „spună un nu clar” la noul pachet de sancţiuni ale UE împotriva Rusiei, transmite MTI.

- Reclama -

Într-un mesaj video difuzat joi, directorul de comunicare al Fidesz Istvan Hollik a subliniat că embargoul european propus asupra importurilor de hidrocarburi ruse ar determina un salt instantaneu al preţurilor la combustibil.

Stânga ungară „a susţinut mai mult Bruxellesul decât pe unguri în multe dintre disputele internaţionale din ultimii ani”, a notat Hollik.

„Le cerem să nu facă astfel şi de această dată”, a adăugat responsabilul Fidesz, instistând că „politicile de partid nu trebuie să fie mai presus de interesele naţionale ale Ungariei”. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img