spot_img
23.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeMinistrul Fondurilor Europene și taxa de solidaritate: Nu, nu!

Ministrul Fondurilor Europene și taxa de solidaritate: Nu, nu!

-

Taxa de solidaritate aplicată firmelor şi modul haotic în care a fost prezentantă de ministrul Finanţelor Publice, Ionuț Mișa, au dat peste cap nu numai mediul de afaceri sau economiştii, ci chiar şi pe unii dintre miniştri. Într-un interviu pentru emisiunea Income, de la Antena 3, ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, recunoaşte că nu s-a lămurit cum urmează să se aplice această măsură. A reţinut doar că nu e o taxă, ci o contribuţie. 

- Reclama -

Întrebat dacă el a înțeles, ministrul Nica a răspuns:

”Nu, nu! E adevărat că în aceste două zile am fost zi şi noapte aici la minister cu colegii. Anumite deadline-uri pe care le-am angajat faţă de Comisia Europeană nu am stat să citesc eu, personal să mă documentez, dar din dezbaterile din mass-media şi din poziţiile guvernamentale nu am înțeles decât că nu este o taxă în plus”, a spus noul ministru al Fondurilor europene, Marius Nica.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...