spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăAnalizeScandalul Omnia Turism: Ministrul Turismului spune că un control al ANAF se...

Scandalul Omnia Turism: Ministrul Turismului spune că un control al ANAF se va încheia în 2 luni

-

Agenția Națională de Administrare Fiscală va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile care au avut contract cu Omnia Turism, control care ar putea să fie finalizat în maximum două luni, a declarat, sâmbătă, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

- Reclama -

„Vreau să mulțumesc pentru implicare și ANAF pentru că, la un moment dat, într-un termen foarte scurt, va începe un control în așa fel încât să scoatem la iveală toate companiile ce au avut contract cu Omnia Turism și au fost de bună credință. Toate acestea trebuie apărate și chiar în instanță trebuie stipulat acest lucru, pentru că orice agenție, orice companie de genul acesta, are salariați și nu trebuie să intre în insolvență sau în faliment”, a spus Dobre.

Acesta a precizat că este vorba despre un control la nivel național și că speră să fie finalizat într-o lună, maximum două.

„Noi sperăm ca într-o lună, două luni maxim, să se finalizeze. Este un control la nivel național, pentru că această companie avea contracte cam pe tot teritoriul României și asta înseamnă că toți colegii din ANAF trebuie să se ducă…Mai sunt și alte planuri de control ale instituției. Este un lucru care a dat peste cap, exact cum ne-a dat și pe noi peste cap, pentru că și noi aveam un plan la rândul nostru. Bineînțeles că vom face tot ce ne stă în putință, pentru că suma este destul de mare, este chiar foarte mare, cea mai mare probabil de la 1990 încoace. Să vedem ce soluții vom găsi în așa fel încât, și cu sprijinul ANAT (Asociația Națională a Agențiilor de Turism n.r) să despăgubim, și cât pot despăgubi dânșii de la ANAT, și restul, dacă se pot recupera sume din ce a făcut fostul acționar cu banii…”, a explicat ministrul Turismului.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...