spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăArmataMinistrul britanic al apărării a demisionat după ce a fost acuzat că...

Ministrul britanic al apărării a demisionat după ce a fost acuzat că ar fi pus mâna pe genunchiul unei jurnaliste în 2002

-

Ministrul britanic al apărării, Michael Fallon, care a fost acuzat de hărțuire sexuală, a demisionat miercuri, informează Reuters și AFP.

Ministrul a fost acuzat că și-a pus mâna pe genunchiul unei jurnaliste la un dineu, în timpul conferinței Partidului Conservator din 2002.

Într-o scrisoare de demisie către prim-ministrul Theresa May, Fallon declară că comportamentul său din trecut „nu s-a ridicat la nivelul” responsabilităților poziției sale actuale.

„În ultimele zile, o serie de acuzații au apărut în legătură cu unii membri ai parlamentului, inclusiv unele despre comportamentul meu anterior. Multe dintre acestea sunt false, dar accept că în trecut nu m-am ridicat la nivelul cerut pentru Forțele Armate pe care am onoarea să le reprezint”, a explicat Fallon în această scrisoare publicată de biroul lui May.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...