spot_img
22.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriMihaela Iorga Moraru a dat-o în judecată pe Kovesi

Mihaela Iorga Moraru a dat-o în judecată pe Kovesi

-

Dupa ce in septembrie 2017 si-a castigat in instanta, prin decizia judecatorului Amer Jabre de la CAB, dreptul de a se intoarce la DNA pentru a-si exercita profesia de procuror din care fusese suspendata din ordinul Laurei Codruta Kovesi, procuroarea Mihaela Iorga Moraru a formulat o noua actiune de chemare in judecata a sefei DNA, precum si a procurorului sef adjunct al DNA Marius Iacob pentru anularea Ordinului nr. 301/5.07.2017, prin care aceasta a fost revocata din functia de procuror la Directia Nationala Anticoruptie, scrie Lumea Justiției.

- Reclama -

Dosarul a fost inregistrat in data de 24.11.2017 la Sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Bucuresti sub nr. 9002/2/2017, iar pe langa anulare ordinului lui Kovesi mai prevede si acordarea de despagubiri de catre DNA, Kovesi si Iacob, in valoare 10.000 euro, bani care reprezinta daunele materiale, pentru lunile iulie-octombrie 2017, determinate prin decizia de revocare Mihaelei Iorga Moraru. Cauza, conform informatiilor existente la dosarul nou format, a fost repartizata judecatorului Radu Ionel care urmeaza sa stabileasca daca revocarea din DNA a Mihaelei Iorga Moraru s-a facut legal sau nu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...