spot_img
14.1 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăDezvaluiriExecuție fără probe a unui fost ministru

Execuție fără probe a unui fost ministru

-

Un judecător de la Înalta Curte de Casatie și Justiție a confirmat că DNA l-a executat pe fostul ministru de Interne, Cristian David, printr-un dosar fabricat, fără probe.

Lumea Justiției prezintă opinia separată a judecătoarei Ioana Bogdan în dosar, în sensul achitării lui Cristian David.

- Advertisement -

„Practic, Ioana Bogdan a devoalat mizeria DNA din acest caz, desfiintand rechizitoriul parchetului anticoruptie, prin opinia sa separata, dar si motivarea sentintei prin care ceilalti doi judecatori din complet, vestitul Ionut Matei si judecatorul Sandel Macavei, l-au condamnat pe fostul ministru de Interne Cristian David la 5 ani de inchisoare cu executare”, menționează Luju.ro.

Acceași sursă precizează că dosarul impotriva lui David a fost construit de DNA in baza unui denunt facut din puscarie de fostul primar din Jilava Adrian Mladin. Trimis in judecata pentru luare de mita, David a ajuns sa fie condamnat pentru trafic de influenta, dupa ce s-a dispus schimbarea incadrarii juridice.

- Advertisement -

Rechizitoriul intocmit de procurorul Doru Tulus, plecat intre timp de la DNA la PICCJ, a fost facut inca de la inceput pe genunchi in ceea ce priveste infractiunea de mita, avand in vedere ca nu a existat flagrant si ca DNA nu a putut proba ca David a incasat cei 500.000 de euro, “proba” fiind doar denuntul din puscarie.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img