MEHEDINȚI: Ministerul Sănătății alocă bani pentru modernizarea infrastructurii de sănătate din județ

0

Ministerului Sănătății a alocat suma de 9 milioane lei pentru modernizarea infrastructurii de sănătate din județul Mehedinți, banii urmând a fi folosiți pentru continuarea lucrărilor de modernizare începute de Consiliul Județean la clădirea fostului Spital Orășenesc Vânju Mare care în prezent funcționează ca secție externă a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

Intențiile, implicarea și efortul financiar al Consiliului Județean Mehedinți pentru modernizarea întregii infrastructuri de sănătate au fost aduse în atenția  Ministerului Sănătații și în primul rând a domnului prof. dr. Alexandru Rafila, de către președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, iar ulterior s-a decis alocarea unui sprijin financiar în valoare de 9 000 000 lei județului Mehedinți. Banii vor acoperi costurile pentru continuarea lucrărilor la clădirea fostului Spitalul Orășenesc Vânju Mare.

“Îi mulțumesc domnului ministru pentru sprijinul pe care îl acordă județului Mehedinți! 

Este primul ministru al Sănătății care a înțeles să vină în sprijinul românilor cu măsuri importante pe termen lung și primul ministru care investește în modernizarea unităților medicale din județul Mehedinți!

Suma alocată este importantă nu doar din punct de vedere financiar ci este și un mesaj de susținere a demersurilor Consiliului Județean Mehedinți pentru ca locuitorii județului să beneficieze de servicii medicale de calitate.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.