MARIUS SCRECIU: „MODERNIZĂM SEVERINUL, PÂNĂ LA FIECARE SCARĂ DE BLOC”

0
131

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, anunță abordarea unei noi strategii în creșterea calității spațiilor publice ale Severinului. Municipalitatea vine în completarea proiectelor de modernizare, cu investiții ce urmăresc reabilitarea zonelor de locuit, până la nivelul scărilor de bloc.

„Lucrăm în aceste zile, în cartierul Crihala, unde reabilităm aleile, căile de acces, spațiile verzi, la fiecare scară, la blocurile A de pe strada Păcii, blocurile D pe Aleea Narciselor și blocurile A pe Aleea Castanilor. Este ceea ce am dorit în acest mandat, să sporim confortul urban în fiecare cartier, în fiecare zonă a orașului, astfel ca severinenii să simtă că au o administrație eficientă, în slujba lor”, a declarat Marius Screciu.

„Mă bucur să văd că oamenii apreciază munca noastră, țin cont de fiecare propunere venită din partea cetățenilor și îi încurajez pe cei care lucrează pe șantierele deschise. Am puterea de muncă necesară și determinarea de a duce la capăt proiectele actuale și viitoare de modernizare și dezvoltare a Severinului, care să răspundă nevoilor reale ale orașului”, mai spune primarul.