Daniel Cîrjan acuzat că fură proiecte: NU, domnule viceprimar… este proiectul MEU de suflet, la fel cum au fost toate acțiunile mele legate de gravidele si mămicile din maternitatea Turnu Severin

0
87

În anul 2019, la inițiativa mea în calitate de consilier local, am demarat proiectul „Primul copil”, proiect destinat mămicilor care nasc primul copil în maternitatea din orașul nostru. Ideea proiectului a venit din dorința de a determina cât mai multe gravide să nască în maternitatea noastră.Constat cu uimire, că azi, domnul viceprimar Daniel Cîrjan își alocă toate meritele pentru acest proiect denumindu-l „Proiectul meu de suflet”…. NU, domnule viceprimar… este proiectul MEU de suflet, la fel cum au fost toate acțiunile mele legate de gravidele si mămicile din maternitatea Turnu Severin, a scris pe facebook Magda Dumitrescu, consilier local.

Înțeleg că doriți publicitate dar, să fim demni pana la capăt… Corect ar fi fost să fii amintit și numele meu dar așa este când uităm intenționat de oamenii care și-au adus aportul în partid, doar din dorința de a câștiga capital electoral… Păcat…mă așteptam la mai mult de la dumneavoastră… Oricum, în lumina celor petrecute în ultima vreme între noi doi, nimic nu mă mai miră in ceea ce vă privește…. Așa cum vă cunosc sunt convinsă că o să procedați în stilul caracteristic și anume, o să continuați campania asta de dezinformare și de asumare a meritelor altora!, mai afirmă ea.