MARIUS SCRECIU: „CAMPANIA MEA ÎNSEAMNĂ MUNCĂ, NU PROMISIUNI”

0

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, și-a început prima zi de campanie prin muncă, la fel ca o zi obișnuită, alături de severineni, pe șantierul deschis în cartierul Banovița, unde în aceste zile se reabilitează integral strada Bicaz.

„Realizăm aici rețeaua de alimentare cu apă și canalizare, alimentarea cu gaz și apoi asfaltare, cu amenajarea de trotuare și căi de acces către locuințe. Lucrările sunt finanțate din bugetul local, în timp ce investițiile pe care le dezvoltăm pe Calea Cernețiului, Banovița și Someș sunt finanțate din fonduri europene. Este o investiție extrem de importantă pentru locuitorii din zonă, într-un cartier în plină dezvoltare, dar care nu beneficia până acum de utilitățile necesare unei zone urbane moderne”, a declarat Marius Screciu.

Pe șantier, Marius Screciu a fost însoțit de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, alături de care se dezvoltă o parte dintre proiectele de modernizare din municipiu și de senatorul Liviu Mazilu, un susținător al obiectivelor de dezvoltare a Severinului.

„Campania noastră va continua, așa cum au fost ultimii patru ani, prin muncă, printre oameni, fără festivism, atacuri și promisiuni deșarte. Suntem oameni ai faptelor demonstrate, responsabili, serioși, gata să-și ducă până la capăt proiectele de modernizare a Severinului și Mehedințiului”, a mai subliniat Marius Screciu.