Managerul campaniei lui Trump: Nu am renunţat la ideea numirii unui procuror special pentru inculparea lui Hillary Clinton

0
253

Kellyanne Conway a declarat miercuri după-amiază că nu a renunţat la ideea numirii unui procuror special pentru inculparea democratei Hillary Clinton în scandalul serverului privat de e-mail utilizat la Departamentul de Stat. Însă, managerul campaniei republicane a precizat că nu s-a consultat încă cu proaspătul preşedinte ales, iar o discuţie în acest sens va avea loc la momentul potrivit, transmite Reuters conform news.ro.

”Donald Trump şi vicepreşedintele Mike Pence vor să unească naţiunea, însă nu am discutat acest subiect în ultimele zile şi cred că ne vom gândi la momentul potrivit”, a precizat managerul campaniei Kellyanne Conway.

De asemenea, preşedintele ales nu a discutat despre numirea unui procuror special în scurta convorbire telefonică cu democrata Hillary Clinton.

Donald Trump a felicitat-o în discursul de acceptare a victoriei pe Hillary Clinton, susţinând că aceasta a muncit extrem de mult în campania prezidenţială , iar alegătorii ar trebui să-i mulţumească pentru modul în care a servit Statele Unite.