Ilie Năstase: Sunt prieten cu Donald

0
213
Grand opening of the Tennis Performance Center at Trump National Golf Club Washington, DC, in Sterling, VA, April 7, 2015. Photo by Molly Riley

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a dezvăluit, miercuri, că este prieten cu preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, şi că a jucat tenis cu acesta în urmă cu 20 de ani.

Năstase, ajuns la 70 de ani, susţine că s-a împrietenit cu Donald Trump în perioada în care juca tenis. Mai exact, „la New York, cât timp eu am stat acolo, venea la meciurile noastre de la US Open, îi place foarte mult tenisul. Nu lipsea într-o perioadă deloc. Apoi m-am împrietenit cu el, m-a tot invitat acasă la el, în Florida, unde avea mai multe terenuri de tenis. Am tot jucat cu el, acum 20 de ani. Îmi arăta cât de bine joacă tenis. Şi juca bine, ştie jocul, are un backhand curat”, a afirmat Năstase, într-un interviu pentru ProSport.

Ilie Năstase spune că va continua să i se adreseze lui Donald Trump cu prenumele. „Doar nu o să-i zic domnule preşedinte!? Şi el îmi zicea Nasty, Nasty, Nasty… Donald, Donald!”, a conchis Năstase.

Fostul mare jucător de tenis crede că alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte va fi benefică pentru Statele Unite ale Americii, dar şi pentru România. Năstase vrea ca ambasadorul SUA în România să fie înlocuit.