spot_img
19.9 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăDezvaluiriMălin Bot, nou scandal în Piața Victoriei

Mălin Bot, nou scandal în Piața Victoriei

-

Mălin Bot a agresat un cetățean luni seară în Piața Victoriei. După ce l-a șicanat repetat în prezența jandarmilor, cetățeanul exasperat i-a replicat lui Bot: Nu mă mai filma. Mă ia cu amețeală. Pleacă de aici. Pleacă de aici băi căcatule. 

- Reclama -

Replica lui Bot de pe înregistrare: Nu te filmează nimeni, tată. 

Dar afirmația lui Mălin Bot e contrazisă de filmarea pusă de acesta mai apoi pe youtube.

Incidentul a avut loc în fața sediului Guvernului, în același loc unde sâmbătă locotenentul lui Bot, Sandy Matei, i-a dat un pumn în față unui bătrân.

Imediat Mălin Bot s-a autovictimizat pe youtube, dar din înregistrare se observă că a tăiat niște pasaje care nu îi erau favorabile, dar înregistrarea cuprinde și momentul în care cetățeanul care trecea pe acolo îi cerea să nu îl filmeze și replica lui Bot care neagă acest lucru, dar filmarea dovedește contrariul.

Conform legii, orice cetățean poate cere să nu fie filmat în spațiul public.

Din înregistrare se observă că Mălin Bot urmărea un cetățean pe care dorea să îl filmeze din motive pe care nu le cunoaștem, dar acesta a refuzat și i-a cerut să renunțe. 

Mai apoi Bot a făcut scandal cu jandarmii.

FILMAREA DIFUZATĂ DE MĂLIN BOT:

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...