Cârtița din microfoanele lui Carmen Dan

0
59

Tăcerea instituţiilor îmi spune că au găsit un mandat (n.red-în cazul Carmen Dan). A fost cineva care a vrut să o ajute şi i-a spus de microfon, a declarat fostul președinte Traian Băsescu luni seară la TVR.

Fostul președinte nu a dat detalii, dar cârtița ar putea proveni din DNA deoarece SRI nu mai are atribuții de interceptare.

Sau dintr-o altă instituție care vroia să saboteze o eventuală ancheta a DNA și în acest caz există posibilitatea să fie din SRI sau alt serviciu de informații. 

„Mie mi se pare în neregulă că a spus Marincea (n.red-purtătorul de cuvânt al SRI), că noi avem tehnologii care nu s-ar fi găsit, nu ca asta, microfon ieftine. S-a dus aţă la priză doamna ministru, fix acolo. Guvernul îi plăteşte apartamentul, aşa e legea. Acel apartament a fost zugrăvit, dichisit. Nu a intrat pe mizeria fostului chiriaş. În mod cert, acest apartament a fost pus la punct. La un apartament proaspăt renovat, cum să cadă priza? Mă mir că nu a căzut lustra. Cred că a fost o joacă. Cineva i-a spus să tragă priza. A răsuflat de undeva”, a precizat Băsescu.