spot_img
28.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăBasarabiaMaia Sandu refuză orice dialog cu Dodon

Maia Sandu refuză orice dialog cu Dodon

-

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, va refuza orice propunere de dialog venită din partea socialistului Igor Dodon, declarat câștigător al scrutinului prezidențial de duminică.

- Reclama -

„Nu am ce să discut cu el și cred că el este foarte ocupat. A promis să schimbe Istoria românilor, a promis să se ocupe de peste 20 de procente din cetățenii Republici Moldova pe care îi consideră trădători, să se ocupe de minoritățile sexuale. Cred că este foarte ocupat. Își lăsăm să își îndeplinească angajamentele”, a declarat, luni, într-o conferință de presă, Maia Sandu.

Reacția vine după ce Dodon ar fi declarat presei din Republica Moldova că își dorește un dialog cu Maia Sandu, în condițiile în care jumătate dintre cetățeni au votat cu el, iar jumătate cu contracandidata sa.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...