spot_img
1.4 C
București
duminică, ianuarie 16, 2022
AcasăSocialMai multe autobuze din Timișoara atacate cu ouă

Mai multe autobuze din Timișoara atacate cu ouă

-

Circulaţia mijloacelor de transport în comun din Timişoara a fost perturbată sâmbătă seară după ce persoane necunoscute au aruncat cu ouă atât în maşini, cât şi în pasageri, cele două autobuze afectate fiind retrase de pe traseu pentru igienizare. În cazul celei de a treia maşini, a fost lovit doar şoferul, transmite News.ro.

„Regia Autonomă de Transport Timişoara (RATT) anunţă că, din cauza unui incident petrecut în seara zilei de 02.12.2017, graficul de circulaţie al liniei Expres 7 a fost decalat cu aproximativ 2 ore. Astăzi, la ora 18:55, atât un autobuz de pe linia Expres 7, cât şi călătorii care urcau au fost loviţi cu ouă de către un grup de persoane neidentificat în prezent. Incidentul s-a repetat şi cu al doilea autobuz care a plecat de la Fabrica de Zahăr, iar la ora 19:15 a fost lovit şi şoferul de pe linia Expres 3”, conform unui comunicat al RATT.

- Advertisment -

Must Read

Provincia canadiană Quebec va introduce o taxă pentru nevaccinați

0
Provincia canadiană Quebec, puternic afectată de valul Omicron, va introduce în săptămânile următoare o nouă taxă, pe care a denumit-o "contribuţie la sănătate" şi...