spot_img
22.7 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasămareVIDEO FRANCE 2: Luare de ostatici la o poștă din Colombes, lângă...

VIDEO FRANCE 2: Luare de ostatici la o poștă din Colombes, lângă Paris: FRANCE 2 și FRANCE INFO afirmă că răpitorul este un tânăr care a suferit o decepție sentimentală LUAREA DE OSTATICI S-A TERMINAT, RĂPITORUL S-A PREDAT POLIȚIEI

-

O luare de ostatici ar fi avut loc în urmă cu puțin timp într-un birou al Poștei din Colombes, în Hauts en Seine, transmite postul de radio France Info. Poliția a confirmat informația pentru AFP, spune Le Figaro. O persoană ar fi reținut ostatici între 2 și 5 persoane, spun surse citate de Le Figaro. Poșta se află pe bulevardul Charles de Gaulle din Colombes.

- Reclama -

UPPATE, 14.25: France 2 spune că răpitorul este un tânăr care ar fi suferit o decepție în viața sentimentală. Politiștii negociază acum cu tânărul. 

14.30: France Info transmite că este vorba de un tânăr care a suferit o decepție în dragoste. Două persoane ar fi ținute ostatice, transmite BFMTV.

14.50: France 2 a obținut mărturia unei femei care a asistat la luarea ostaticilor. VIDEO

15.00: FTVi spune că răpitorul este cunoscut de Poliție ca un infractor de drept comun. Acesta s-ar fi lăudat poliștilor că are arme, grenade și un kalașnikov.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img