spot_img
7.4 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăAnalizeLiviu Dragnea spală SRI și amenință SIE în scandalul Shhaideh

Liviu Dragnea spală SRI și amenință SIE în scandalul Shhaideh

-

”Nu știu, eu nu exclud nimic, dar poate nu a fost instituția despre care vorbiți (SRI n.r.). Poate or fi fost de la SIE aceste informații, nu știu, eu nu mai pot să exclud nimic, dar astfel de lucruri trebuie să înceteze”, a declarat marți seară Liviu Dragnea, la Antena 3 despre respingerea lui Sevil Shhaideh.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a mai spus că va încerca, prin procedurile legale, să afle ce s-a întâmplat deoarece, la un moment dat, poate exista riscul ca însuși președintele României să fie indus în eroare.

- Advertisement -

„Trebuie să aflăm prin procedurile constituționale, legale, parlamentare, trebuie să ajungem la aceste informații, pentru că sunt informații importante și trebuie să înțelegem cum a funcționat acest mecanism, pentru că mi se pare nesănătos. Există riscul ca și președintele României, pentru că totuși este cel mai legitim om din statul român, la un moment dat să fie indus în eroare, ceea ce nu este în regulă. Asta poate fi într-adevăr o problemă de siguranță națională”, a spus Liviu Dragnea, marți seara, la Antena 3.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img