Judecătoarea Camelia Bogdan se contrazice în scandalul declarațiilor incendiare ale lui Traian Băsescu din înregistrările date de Ghiță

0
65

Judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti a reactionat, in exclusivitate pentru Lumeajustitiei.ro, dupa inregistrarea exploziva difuzata de Sebastian Ghita, in care, asa cum sustine fostul deputat, Traian Basescu este surprins in timp ce vorbeste despre executia lui Dan Voiculescu. Camelia Bogdan a explicat pentru Lumeajustitiei.ro ca reactia lui Traian Basescu este tardiva si ca fostul presedinte ar fi trebuit sa iasa public si sa spuna ca in cazul lui Voiculescu s-a facut un “aranjament” dupa condamnarea din dosarul “Telepatia”, nu la 2 ani de la acel moment. Probabil insa atunci lui Basescu ii convenea, spune Bogdan, iar acum poate nu ii mai convine.

Probabil insa atunci lui Basescu ii convenea, spune Bogdan, iar acum poate nu ii mai convine.

Ea confirmă implicit spusele fostului președinte.

Mai apoi ea neagă însă informațiile.

Nu a existat niciodata o intrevedere intre mine si presedintele Basescu, nici intre mine si generalul Coldea. Probabil pe generalul Coldea l-am vazut la Ambasada Statelor Unite (3 iulie 2014 – n.r.). Pe Traian Basescu l-am vazut doar la numire. Nu am vorbit, am stat intr-un grup doar cu magistratii cand am fost la Ambasada, inainte de pronuntare. Nimeni nu mi-a cerut mie vreodata vreo solutie sa dau in acest dosar, mai spune Bogdan.