spot_img
26.1 C
București
duminică, octombrie 1, 2023
AcasăhighlightLISTA CONSILIERULUI LUI DUGHIN E INCOMPLETĂ: Alţi agenţi de influenţă ai Rusiei...

LISTA CONSILIERULUI LUI DUGHIN E INCOMPLETĂ: Alţi agenţi de influenţă ai Rusiei în România

-

Lista dezvăluită de hackerii ucrainieni după ce au spart adresa de e-mail a unui consilier al lui Aleksandr Dughin e incompletă. Cel puţin în privinţa României. Fotografii şi documente stau drept dovadă că lista e mult mai lungă. Probabil unii dintre aceştia nu vorbeau cu consilierul lui Dughin, ci probabil cu ideologul Euroasiei direct.

- Reclama -

Ultima vizită a lui Dughin în România, 24 iunie 2014, restaurantul Diesel din Floreasca. O fotografie publicată la vremea respectivă de Robert Turcescu.

Dughin-2014De la stânga la dreapta: Eugen Mihăescu (fost ambasador UNESCO şi fost consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu), sotia lui Eugen Mihăescu, publicistul Mircea Popa poreclit „Kaghebistul”, Aleksandr Dughin, supranumit „ideologul lui Putin” si Călin Mihăescu, editor si initiator „Miscarea Eurasia” în România. Dintre aceştia doar Călin Mihăescu purta o corespondenţă tip e-mail cu consilierul lui Dughin. Călin Mihăescu este bun prieten cu Vlad Hogea, fost peremist de bază, în prezent membru al Partidului România Unită condus de fostul deputat PSD, Bogdan Diaconu, el însuşi o vreme colaborator la Vocea Rusiei. Vlad Hogea este cel care popularizează pe blogul său acţiunile lui Călin Mihăescu, iniţiatorul Mişcării Euroasia din România. Hogea a realizat emisiuni la Antena 2. A publicat un volum cu accente fasciste care a fost retras de pe piaţă după protestele intelectualilor şi a Federaţiei Comunităţilor Evreieşti. Aici apare sociologul Ilie Bădescu, aflat pe lista de e-mailuri a consilierului lui Dughin. Bădescu a fost ideologul Mişcării pentru România condusă de Marian Munteanu, formaţiune susţinută de fostul şef al SRI, Virgil Măgureanu.

hogea

hogea2

O altă grupare care acţionează în sprijinul ideilor Federaţiei Ruse este cea mai formată din mai multe ONG-uri, care au acordat Diplome de Onoare ambasadorului Federaţiei Ruse la Bucureşti, dar şi diplomaţilor din Ambasadă. Este unul din grupurile care a organizat manifestaţiile de stradă din 2012. Printre aceste grupări se află şi cea condusă de fostul general de Poliţiei, Pavel Abraham. Mai jos diploma acordată ambsadorului Federaţiei Ruse la Bucureşti.

Diploma-Churilin

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img