spot_img
1.4 C
București
joi, noiembrie 30, 2023
AcasăhighlightŞeful pesedistei Standford: de la sex cu studente la iubirea pentru Maica...

Şeful pesedistei Standford: de la sex cu studente la iubirea pentru Maica Rusie

-

Pe lista prietenilor Rusiei din Romnia obţinută de hackerii ucrainieni după spargerea căsuţei de mail a consilierului ideologului Kremlinului, Aleksandr Dughin, apare şi un anume Momcilo Luburici prezentzat ca rector al Universităţii Dimitrie Cantemir.Interesant este că nu există nici un CV al lui Luburici. Pe unele site-uri apare informaţia că s-ar fi născut în Iugoslavia şi ar fi ajuns în România pe timpul lui… Tito. De asemenea, nu există nici o informaţie privind afacerile lui Luburici.

- Reclama -

momomilo

În realitate Luburici este preşedinte-fondator al Universităţii, iar rector este celebra Corina Dumitrescu, cea pe care premierul Ponta a propus-o la un moment dat ministru al Educaţiei, dar în cele din urmă a renunţat datorită problemelor cu CV-ul. Corina Dumitrescu este soţia lui Cristian Dumitrescu, senator PSD.

birchall

Cine sunt profesorii care au predat sau mai predau la Universitatea Dimitrie Cantemir? Rodica Stănoiu (fost ministru al justiţiei, declarată colaborator al Securităţii),  Titus Corlăţean (fost ministru de externe, senator PSD), Alina Gorghiu (deputat PNL), Elena Udrea (preşedinte PMP), Ana Birchall ( foto-deputat PSD, Înalt Reprezentant al Guvernului pentru relaţia cu UE şi SUA), si Alina Bica (fost şef DIICOT, arestată pentru 30 de zile).

M

Relatare Evenimentul Zilei despre Luburici şi un scandal sexual:

În 2008, la trei luni după încheierea oficială a înscrierilor la facultate, o jurnalistă a încercat să se înscrie la Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir”. Președintele universității s-a arătat dornic să-i accepte dosarul, cerând în schimb discreție maximă și o întâlnire la el acasă.

Jurnalista de la Realitatea TV, care s-a dat drept o tânără dornică să aibă studii universitare, s-a întâlnit de două ori cu președintele instituției, Momcilo Luburici: prima dată în biroul acestuia, la universitate, iar apoi într-un restaurant. Ofertă generoasă: Școală, cazare și serviciu ”Crezi că un om la nivelul meu s-ar preta la bani? Asta e o universitate la care nu se admite așa ceva. Mie mi-ar plăcea să beau o cafea cu tine”, îi cere Luburici la prima întâlnire, când reporterul îi spune că ar vrea să-și arate recunoștința oferindu-i bani. La a doua întâlnire, la cafea, președintele universității plusează: nu numai că o înscrie ilegal, dar îi oferă și loc de muncă, și cazare în cămin. ”Tu ești regina!” ”Îmi place de tine, poftim”, îi spune el fetei, când ea întreabă de unde atâta bunăvoință. ”Momentul în care devii studenta mea trebuie să te consider studentă și să fie o distanță față de tine. Astăzi pot să-ți fac curte, că nu ești studenta mea”, e convins președintele universității creștine. Când prinde mai mult curaj, o invită pe tânără la el acasă, pentru o cafea ”ca lumea”. ”Și mai discutăm, și atunci am să mă uit mai mult la degetele tale…” Jurnalista îl întreabă dacă va fi un cadru intim, iar bărbatul îi răspunde: ”Cadrul tu îl stabilești. Tu ești regina. Nu fac nimic ce te-ar putea supăra sau necăji, asta să fii sigură”. În 2008, când a fost realizată înregistrarea, Corina Dumitrescu, ministrul propus de guvernul Ponta pentru portofoliul Educației, era deja rector al Universității ”Dimitrie Cantemir”. Conform CV-ului acesteia, ea ocupă această funcție din 12.01.2007.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img