spot_img
5.3 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăAnalizeLiderul deputaților PSD recunoaște că a vorbit aiurea

Liderul deputaților PSD recunoaște că a vorbit aiurea

-

Președintele PSD Timiș și liderul grupului deputaților social democrați i-a cerut scuze șefului Consiliului Județean Caraș-Severin după ce îl acuzase că a devalizat Banatul Montan!

- Reclama -

Romeo Dunca și-a retras acțiunea în răspundere delictuală îndreptată împotriva deputatului PSD Alfred Simonis după ce acesta din urmă i-ar fi mărturisit că a vorbit gura fără el. „M-am întâlnit cu domnul Simonis la Muntele Mic, ne-am cunoscut într-un mediu normal. Stând de vorbă am înțeles, dumnealui mi-a spus că a greșit, că a fost dezinformat. Și-a cerut scuze. Nu mi se părea că un exponent al PSD poate face așa ceva. M-a lăsat mască. Mi-a spus că a fost dezinformat, nu mi-a spus ce informații eronate a primit și de la cine, mi-a spus doar că a greșit. Dacă e atât de priceput, dacă are atâta putere și a avut tărie să spună că a greșit…. dă-le încolo de procese! Dacă omul greșește și recunoaște acest lucru, păi ce rost mai are să mergem în instanță? Mi-am retras plângerea.”, a explicat Dunca pentru expressdebanat.ro.

Liberalul se adresase instanței de judecată după ce liderul deputaților PSD afirmase că în Caraș-Severin există „un grup infracțional, în fruntea căruia se află președintele Consiliului Județean, care a devalizat un județ întreg, concesionând munți întregi și suprafețe mari de teren”. Simonis mai afirmase că știe activitatea infracțională a grupului infracțional condus de Dunca și modul în care acesta a devalizat județul Caraș-Severin în ultimii ani.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img