spot_img
9.1 C
București
luni, aprilie 22, 2024
Acasăhighlight#HexiPharma/ Fosta soție a lui Condrea: A dispărut cu 5 zile înainte,...

#HexiPharma/ Fosta soție a lui Condrea: A dispărut cu 5 zile înainte, la fel și soacra și misteriosul Pavel

-

Fostul patron Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi dispărut de acasă cu cinci zile înainte de a fi găsit mort într-un accident rutier, susține fosta lui soție, Laura Georgescu, că i-ar fi spus fetița lor, care locuia împreună cu tatăl și partenera lui de viață.

Și soacra lui Condrea a dispărut, mai spune fosta soție.

- Advertisement -

Dezvăluirile au fost făcute luni seară la Antena 3 (vezi video).

Tati nu mai venea acasă noptea și nici dimineață la micul dejun mi-a spus fetița și ea le-a întrebat și pe Uliana și pe pe bonă dacă știau ceva de tati și nu îi răspundeau nimic, dar plângeau amândouă și mama Ulianei, care ulterior a dispărut prin Basarabia, susține Laura Georgescu.

- Advertisement -

Potrivit Laurei Georgescu, fetița ei și a lui Condrea, care locuia cu acesta, i-a spus că tatăl ei dispăruse de acasă încă de miercuri, iar patronul Hexi Pharma a fost găsit mort duminică, în urma unui accident rutier.

De asemenea, tot copilul i-ar mai fi spus că, în ultima vreme, nu putea să doarmă seara, pentru că la ei acasă venea nașul și erau certuri în familie, susține Laura Georgescu.

Fosta soție a lui Condrea susține că este vorba despre o persoană pe nume Pavel, care este nașul de cununie al lui Condrea și al Ulianei Ochinciuc – noua lui parteneră de viață. Pavel, mai susține Laura Georgescu, este tot medic, este rudă cu Uliana Ochinciuc și este din Basarabia.

Pavel venea noaptea și țipa la tati și nu puteam să dorm, mai susține Georgescu că i-ar fi spus fiica-sa, care locuia cu Dan Condrea și Uliana.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img