spot_img
12.6 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăSpecialLa B1, Sorin Oancea a instaurat cenzura: Emisiunea lui Bobby Păunescu a...

La B1, Sorin Oancea a instaurat cenzura: Emisiunea lui Bobby Păunescu a fost scoasă de pe post. Familia Păunescu și Oancea dețin în părți egale B1 TV. Oancea acuzat că a devalizat finanțele companiei

-

Emisiunea cu Bobby Păunescu transmisă de B1 TV a fost scoasă de pe post în urma deciziei lui Sorin Oancea, unul din acționarii postului. Oancea și familia Păunescu dețin B1 în părți egale, dar managementul era asigurat de Sorin Oancea.

Familia Păunescu a decis revocarea lui Sorin Oancea din funcția de administrator al firmei care operează postul de televiziune și schimbarea acestuia și din funcția de director acuzând fraude pe care acesta le-ar fi pus la cale și care ar fi dovedite de un raport al ANAF. Oancea nu vrea însă să părăsească funcția și continuă să decidă politica editiorală a B1. Drept represalii la adresa familiei Păunescu a decis scoaterea de pe post a emisiunii lui Bobby Păunescu.

- Advertisement -

Bobby Păunescu l-a acuzat pe Sorin Oancea că ar fi în slujba Statului Paralel.

Sigur ca odată instalată noua conducere lucrurile o sa între în normal.Dar Statul paralel lupta pe toate planurile.De 4 ani, emisiunea nu a luat nici o amenda si nu a fost reclamata la CNA având cea mai mare audienta a postului, a declarat Bobby Păunescu pentru Flux 24.

- Advertisement -

De asemenea, Păunescu a acuzat cenzura practicată de Oancea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img