Kelemen Hunor prevestiri negre pentru Dragnea: Vor mai apărea niște lucruri care-l vor dezechilibra

0
84

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni seara, la Târgu Mureș, în timpul manifestării de lansare a candidaților formațiunii la alegerile parlamentare, că, dacă liderul PSD, Liviu Dragnea, și-a pierdut ‘feng shui-ul’ după declarația sa referitoare la Unirea din 1918, „poate vor mai apărea niște lucruri care îl vor dezechilibra puțin”.

‘Liviu Dragnea și-a pierdut feng-shui-ul, poate vor mai apărea niște lucruri care-l vor dezechilibra puțin pe Liviu Dragnea și vom afla că și el este un om sensibil. O să încercăm să spunem lucruri cu care putem să refacem echilibrul oamenilor care cred că maghiarimea din Transilvania trebuie să stea în poziția ghiocelului. Dar nu o să fim noi în poziția ghiocelului pentru că nu este un lucru bun, este o poziție catastrofală, dezavantajoasă. S-au făcut o mulțime de acuzații, primarul Antal Arpad de exemplu, sau la Miercurea Ciuc. Data trecută s-a întâmplat cu Horvath Anna ceea ce s-a întâmplat, acum suntem la Târgu Mureș, în județul Mureș, și lor putem să le transmitem mesajul că nu o stăm în poziția ghiocelului’, a susținut Kelemen Hunor, potrivit traducerii oficiale.

Acesta a subliniat că Uniunea nu va fi interesată de ‘problemele estetice în politică’, nu va da înapoi, ci va merge înainte, indiferent câți ‘vor fi scoși din peisaj’.

‘Dacă cineva va fi scos din peisaj, vor fi 100 care vor păși în locul acelei persoane și care continuă munca pe care am început-o’, a susținut Kelemen Hunor.