spot_img
5.4 C
București
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăEconomieComertEXCLUSIV/SCANDAL cu vicepremierul Costin Borc și fiica fostului președinte Emil Constantinescu

EXCLUSIV/SCANDAL cu vicepremierul Costin Borc și fiica fostului președinte Emil Constantinescu

-

Norina Boru, fiica fostului preşedinte Emil Constantinescu, a fost numită la 1 februarie 2016 în funcţia de secretar la Oficiul de promovare comercială şi economică a României de la Roma, cu sprijinul lui Costin Borc, viceprim ministru, fost şef de cabinet a lui Corneliu Coposu. Conform legii, fiica fostului preşedinte trebuia să dea concurs. Nici după nouă luni nu s-a organizat acesta.

- Reclama -

Căsătorită în 1999 la Iaşi cu medicul chirurg Cristian Boru, s-a stabilit în Bucureşti. La început, cu ajutorul influenţelor socrului mic, ginerele a ajuns inspector în Ministerul Sănătăţii. A beneficiat de o bursă de specializare în Italia. Acum e medic la Spitalul Monza din Bucureşti.

norina1Surse medicale susţin că din  cauza unei pasiuni făcute pentru o anestezistă, relaţiile medicului cu Norina Constantinescu s-au mai răcit.

În ultimii ani, fiica fostului preşedinte a avut propria firmă de consultanţă Pro East Consulting SRL, destinată start-up-urilor. Dacă în 2012, Registrul Comerţului consemna o cifră de afaceri de 285.719 lei, aceasta a coborât vertiginos, an de an, ajungângând la 24.448 de lei în 2014. Nereuşind în business-ul privat, tata a ajutat-o să devină secretar al Oficiului de promovare a Comerţului de la Roma.

Recent, Emil Constantinescu a promovat o lege de înfiinţare a unui institut de medievalistică, cu 6,5 mil de lei de la bugetul de stat, în favoarea apropiaţilor lui Zoe Petre, fosta consilieră prezidenţială.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img