Klaus Iohannis este cumva fost turnător la DIE? Este inexplicabilă venerația lui Iohannis față de televiziunea creată de securistul Voiculescu. S-a deplasat personal în Parlament să ia apărarea Antenei 3 când aceasta a fost supusă unui control normal al ANAF. Nu același gest l-a făcut pentru Realitatea Tv închisă tot de ANAF….Azi consideră că Antena 3 poate să aibă reprezentant la făcătura de “dezbatere”, iar Realitatea Plus nu…, a scris pe facebook jurnalistul Alexandru Căutiș, cunoscut ca pro Iohannis până de curând.

Antena 3 i-a fost potrivnică lui Iohannis la alegerile din 2014. Realitatea Tv a fost corectă cu Iohannis la alegerile acelea. Depun mărturie că, în ciuda simpatiilor sale de moment și a calculelor personale, Cozmin Gușă a lăsat jurnaliștii să se exprime în voie pe postul Realitatea în 2014 (cât și azi, la 5 ani distanță) Nu pare să se fi produs același lucru și în abordarea editorială de la Antena 3…De ce are atunci Iohannis comportamentul acesta ciudat față de cele două televiziuni? Cumva se teme de Dan Voiculescu? Știe ceva Dan Voiculescu, poate dovedi cumva Dan Voiculescu că tânărul neamț Iohannis a fost cooptat de DIE? “Premierul de la Grivco” a avut cândva și altă denumire în vreun angajament conspirativ?
Acestea sunt doar întrebări, pentru că la 30 de ani de la Revoluție nu s-a publicat lista cu “angajații” Securității cum s-a procedat în Germania cu angajații STASI, mai afirmă Căutiș.

Interesant este că și Alexandru Căutiș a fost acuzat că ar fi agent acoperit în presă. Citiți: BOMBĂ ÎN SCANDALUL CĂUTIȘ: E agentul acoperit al lui Florian Coldea/ Dezvăluirile din jurnalul Elenei Udrea

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?