Ion Țiriac: Dacă vorbesc de economie mă ia DNA

0
101

Ion Țiriac acuză că nu mai poate organiza turneul de tenis la București, iar miercuri a fost invitat în Senat, la Comisia Economică, pentru a explica care este situația Arenelor BNR.

Ion Țiriac a explicat că arenele de la BNR nu mai îndeplinesc standardele legale pentru că proprietarul, Banca Națională, nu face investiții. Miliardarul a precizat că are informații conform cărora Arenele BNR au fost vândute ilegal către Banca Națională și tocmai de aceea vrea să dea în judecată BNR, pentru a se verifica cum s-au făcut tranzacțiile, scrie romaniatv.ro.

Ion Țiriac a spus că are noroc că a venit să vorbească despre problemele sportului, pentru că dacă era chemat să discute despre economie, după ce ar fi spus ce avea de spus, probabil era săltat de procurorii DNA.

„Vă mulțumesc că m-ați chemat aici pentru sport, pentru faptul că s-a gândit cineva și la noi. Dacă mă chemați pentru economie trebuia să mă gândesc dacă vin, pentru că atunci când ieșeam de aici probabil că mă lua DNA-ul. Noi am ajuns la concluzia să dăm în judecată după luni de zile de analiză, după ce am văzut cum a ajuns la dumnealor această bază, ce au făcut cu baza și vreau să văd dacă cineva mai gândește normal. După părerea multor legiști această bază nu s-a vândut legal, nu s-a vândut la nu preț real, dă-ți seama că azi l-a prins pe un ministru cu o damigeană de țuică și l-au luat, d-apăi pentru o asemenea bază, care a fost luată sportului și a fost folosită vreme de 20 și ceva de ani gratis”, a declarat Ion Țiriac în Parlament.