spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăDezvaluiriÎnregistrare din Remorcile Morții și factura

Înregistrare din Remorcile Morții și factura

-

Batjocură, umilință și afaceri cu persoane decedate. Toate aceste lucruri le-au experimentat rudele unui bărbat din Deva, decedat de Covid, la Spitalul Municipal „dr. Teodor Andrei” din Lugoj.Pe lângă durerea provocată de pierderea persoanei dragi, familia deveanului a trecut prin momente traumatizante. A doua zi, după ce rudele bărbatului au fost anunțate despre deces, au mers să ridice trupul neînsuflețit pentru a-l înhuma. Ceea ce au văzut, însă, la spitalul din Lugoj, cu greu poate fi descris în cuvinte. O dovada pură că în acea unitate medicală nu se acordă respectul minimum cuvenit unei ființe umane. O cerință care, de altfel, este prevăzută de lege.De la spital li s-a spus că decedatul a fost predat unei firme de pompe funebre, care are un TIR în curtea spitalului.Acolo, într-adevăr, au găsit o remorcă de TIR neînmatriculată, înconjurată de mormane de gunoaie. La nivel declarativ, remorca ar aparține unei firme de pompe funebre. Însă, din scripte reiese că aparține unei firme care are activitate în domeniul alimentației publice, respectiv restaurante/catering. Sau cine știe.Pentru faptul că au ținut cadavrul în remorcă 14 ore, angajații firmei SC Bom Mecanica SRL le-au cerut aparținătorilor 1.200 de lei, scrie Ziar de Hunedoara.

- Reclama -

Nu doar faptul că li s-a perceput această taxă, ci și atitudinea angajaților firmei de pompe funebre le-a șocat pe rudele deveanului, care a murit în spitalul din Lugoj (înregistrare audio). Din acest motiv, au insistat, asumându-și orice risc, să fie desfăcut sacul în care se afla cadavrul, pentru a-l identifica. Persoana decedată a fost pusă în sac cu tot cu tuburile de la terapie intensivă, avea un cearșaf murdar legat de gât și era plină de sânge. Imagini dureroase, care le-au rămas întipărite în suflet pentru totdeauna.

„În ce condiții, domnule? Ce-ai vrea să-l pui pe tavă sau ce?”, a fost replica angajatului de la firma de pompe funebre, la întrebările adresate de rudele decedatului despre condițiile din remorca TIR-ului (înregistrare audio). 

Firma care a eliberat factura de 1.200 de lei pentru depozitarea rămășițelor pământești ale deveanului, se numește SC Bom Mecanica SRL, are ca obiect principal de activitate „restaurante”, precum și alte activități conexe. Societatea îl are ca unic asociat pe Octavian Batori, un afacerist din Lugoj, care apare în Registrul firmelor și cu o firmă de pompe funebre. Tot de la Bom Mecanica a închiriat o remorcă de TIR spitalul din Timișoara, pe care a instalat-o pe stadionul din oraș.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...