spot_img
32.1 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăALEGERI 2020Ciolacu: Iohannis, un agent electoral mincinos al Partidului Său

Ciolacu: Iohannis, un agent electoral mincinos al Partidului Său

-

Marcel Ciolacu a afirmat că „este o mare ruşine că un preşedinte de ţară coboară atât de jos încât îşi asumă pe faţă campania nesimţită pentru PNL”. Liderul PSD a adăugat că şeful statului este „un agent electoral mincinos al Partidului Său” şi nu este preocupat de sănătatea şi viaţa românilor, transmite news.ro.

- Reclama -

„Este o mare ruşine că un preşedinte de ţară coboară atât de jos încât îşi asumă pe faţă campania nesimţită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea şi viaţa românilor. Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toţi cei cu bun simţ, cu logică şi ancoraţi în realitate, care vă simţiţi jigniţi de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos şi dezastru!”, a scris Marcel Ciolacu marţi pe Facebook.  

Preşedintele social-democraţilot i-a îndemnat pe români să iasă la vot pentru a trimite acasă Guvernul Orban care este incompetent şi corupt. „Vă îndemn să ieşiţi din case pentru a trimite acasă acest guvern incompetent şi corupt! Vă îndemn să votaţi pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure şi sărbătorile acestea! Vă îndemn să votaţi pentru sănătatea voastră, pentru educaţia copiilor voştri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă! Vă îndemn să votaţi pentru a ne lua viaţa înapoi!”, a completat Ciolacu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...