spot_img
0.9 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăALEGERI 2020Costel Barbu, secretar general adjunct al Guvernului, candidat PNL Teleorman la Camera...

Costel Barbu, secretar general adjunct al Guvernului, candidat PNL Teleorman la Camera Deputaților: 21.274.485 lei sunt fondurile totale asigurate de Guvernul Orban județului Teleorman în perioada aprilie – noiembrie pentru plata indemnizațiilor de șomaj pentru lunile martie – octombrie

-

21.274.485 lei sunt fondurile totale asigurate de Guvernul Orban județului Teleorman în perioada aprilie – noiembrie pentru plata indemnizațiilor de șomaj pentru lunile martie – octombrie.La această dată, din ce în ce mai puține firme teleormănene au nevoie de susținere din partea statului pentru plata ajutorului de șomaj. Majoritatea angajaților și-au reluat activitatea, a anunțat secretarul general adjunct al Guvernului și al PNL, Costel Barbu, candidat PNL Teleorman la Camera Deputaților.

- Reclama -

Suntem pe drumul cel bun! Guvernul condus de Ludovic Orban a asigurat plata indemnizației de șomaj tehnic, ajutând angajatorii să facă față suspendării totale sau parțiale a activității pe perioada stării de urgență și apoi pe perioada stării de alertă, dar și angajații să își păstreze locurile de muncă în timpul în care firma nu a avut activitate. #PNL a fost singurul partid care și-a asumat guvernarea într-o perioadă de criză majoră, atât în sănătate, cât și pe plan economic. Guvernul Orban a luat măsurile corecte, cu toate riscurile, și tot ce a contat a fost salvarea sănătății și a locurilor de muncă ale oamenilor, indiferent că aceștia erau antreprenori sau angajați, mai spune Barbu.

Material difuzat de FLUX 24 Media Communications la comanda PNL Teleorman. Cod AEP: 11200025

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img