spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăALEGERI 2020Înfrângere pentru PNL într-un județ important. A intervenit poliția!

Înfrângere pentru PNL într-un județ important. A intervenit poliția!

-

Liberalii au pierdut o bătălie importantă în municipiul Deva și sunt obligați să renunțe la campania electorală mascată.

- Reclama -

De la începutul campaniei electorale, municipiul Deva a fost împânzit cu bannere care poartă inscripția LIKE urmată de numele candidatului PNL la președinția Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David, respectiv numele candidatului PNL la funcția de primar al municipiului Deva, Florin Nicolae Oancea. Astfel de bannere au fost afișate inclusiv pe imobilul în care locuiește actualul prefect al județului Hunedoara, Vasilică Potecă.

Mai multe partide au reclamat la Biroul Electoral de Circumscripție Municipală (BECM) Deva situația și au solicitat îndepărtarea acestor materiale de propagandă. Reprezentanții BECM Deva au solicitat Poliției Municipiului Deva să verifice dacă aspectele reclamate se confirmă, iar oamenii legii au prezentat dovezile din teren. Urmare a verificărilor, BECM Deva a stabilit că materialele vizate au obiectiv electoral și nu respectă reglementările legale în vigoare situație în care a dispus îndepărtarea tuturor bannerelor.

PNL a contestat la Biroul Electoral Județean Hunedoara măsurile dispuse. Luni, 7 septembrie, BEJ Hunedoara s-a pronunțat și a respins contestația formulată de PNL.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...