spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeÎnfrângere pentru DNA în cazul baronului PSD de Neamț

Înfrângere pentru DNA în cazul baronului PSD de Neamț

-

Tribunalul Bacău a decis, vineri, plasarea sub control judiciar a fostul deputat PSD de Neamţ Ionel Arsene, actual preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, prentru care DNA ceruse arestarea preventivă. Decizia nu este definitivă.

- Reclama -

”Alex, Gabi, părinţii mei dragi, prietenii mei iertaţi-mă că aţi fost nevoiţi să treceţi prin asta!”, a scris Ionel Arsene pe pagina sa de Facebook, după decizia Tribunalului Bacău.

El spune că va lăsa justiţia să arate adevărul. ”Am încredere în conduita magistraţilor, am încredere în capacitatea lor de a judeca cu celeritate acest caz. Nu voi face comentarii cu privire la dosar. Voi demonstra în instanţă datele cu privire la nevinovăţia mea. Vă asigur că sunt demn de toată afecţiunea şi încrederea pe care mi-aţi arătat-o în aceste zile! Sunt absolut conştient de cât de grea este această situaţie şi nu voi încerca nicio secundă să disimulez sau să minimalizez momentul dar vă asigur pe toţi că vom merge mai departe, mai fermi şi mai hotăraţi! Nu voi lasa ca cele întâmplate să-mi afecteze activitatea şi voi munci în continuare cu acelaşi drag pentru Neamţ şi pentru România! Celor care sperau că prin această acţiune a procuraturii nu îmi voi continua activitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ le transmit că nu voi renunţa la exercitarea mandatului pe care nemţenii mi l-au încredinţat. Avem treabă în perioada următoare, avem proiecte de implementat”, precizează Ionel Arsene.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ a fost reţinut joi pentru 24 de ore pentru trafic de influenţă, a anunţat DNA.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...