spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeDosarul Arsene-DNA/ Lia Olguța Vasilescu: Un nou abuz al DNA împotriva unui...

Dosarul Arsene-DNA/ Lia Olguța Vasilescu: Un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD! Câte mai toleram?

-

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, spune că decizia de punere în libertatea a preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, este una normală şi susţine că dosarul acestuia o “mizerie”, ”un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD”.

- Reclama -

“Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost pus in libertate de instanţa. Era normal să se întâmple asta după ce la baza acelei mizerii de dosar pentru ceva ce s-ar fi petrecut acum 5 ani, nu exista nimic altceva decât denunţul unui arestat”, a scris Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Conform acesteia, cel indicat de denunţător că ar fi fost de faţă la discuţie a declarat la DNA că nu s-a discutat nimic din ceea ce reclamase denunţătorul.

”Deci, nu există nicio altă probă, iar procurorii DNA ştiau asta când au dispus reţinerea. Un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD! Câte mai toleram?”, încheie Olguţa Vasilescu.

Tribunalul Bacău a decis, vineri, plasarea sub control judiciar a fostului deputat PSD de Neamţ Ionel Arsene, actual preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, prentru care DNA ceruse arestarea preventivă. Decizia nu este definitivă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...