spot_img
16.8 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăDezvaluiriINFORMAȚII BOMBĂ ÎN SCANDALUL OPREA ȘI CONSILIERA PERSONALĂ DE 23 DE ANI

INFORMAȚII BOMBĂ ÎN SCANDALUL OPREA ȘI CONSILIERA PERSONALĂ DE 23 DE ANI

-

Apar informații explozive în scandalul Gabriel Oprea. Deputatul liberal Dan Cristian Popescu a publicat vineri seară pe facebook mai multe informații care prezintă o altă variantă a momentului în care Gabriel Oprea a plecat cu coloana oficială din zona Băneasa.

- Reclama -

Și informații interesante despre Alexandra Dobre, consiliera personală a lui Gabriel Oprea și liderul studenților UNPR,  detalii despre personaj fiind prezentate în exclusivitate de  FLUX 24.

dobreÎn seara de 20.10, coloana oficială a ministrului de interne s-a format în zona INMH, conform surselor oficiale. Foarte ciudat este faptul că s-a format pe drum și nu l-a însoțit pe ministru din locul de unde a plecat, lăsându-l practic fără apărare pentru o anumită perioadă!!!!,  afirmă deputatul.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ NOI DEZVĂLURI EXPLOZIVE DESPRE CONSILIERA PERSONALĂ DE 23 DE ANI A MINISTRULUI GABRIEL OPREA: Fonduri publice pentru bruneta vicepremierului, vilă de la un primar UNPR în buricul Bucureștiului, scutiri de la plata de taxe și impozite

Dan Cristian Popescu mai dă și o altă informație bombă: Alexandra Dobre, consiliera de 23 de ani a domnului Oprea, locuiește într-un apartament din complexul La Stejari.

Oficial, Oprea a declarat că ar fi venit în aceaa seară de la o instituție de siguranță națională din zona Băneasa.

Nici una din instituțiile aflate în zonă nu a confirmat însă informația prezentată de vicepremier.

În zonă se află sediile SRI și SIE.

stejarii_1Complexul La Stejari se află la câteva sute de metri de locul unde s-ar fi format coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

dobre2Este vorba de un complex de lux, unde chiria pornește de la câteva mii de euro.

dobre1Alexandra Dobre are la Ministerul Administrației și Internelor în calitate de consilier personal al ministrului un salariu de circa 30 de milioane de lei vechi insuficient pentru plata chiriei în cartierul unde mai locuiesc Elena Udrea, realizatorul tv Rareș Bogdan și patronul Adevărul și Prima Tv, Cristian Burci.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ BRUNETA lui Gabriel Oprea și BLONDA lui Daniel Constantin plimbate pe banii statului în străinătate/ Cum au fost făcute parlamentari

Deputatul PNL completează tabloul și cu alte informații dintre care unele au fost prezentate în exclusivitate de FLUX 24:

  – Consiliul Local al Sectorului 2 a hotărât, la propunerea lui Onțanu, să scutească Asociația pentru Dezvolatare Idealurilor Tinerilor de plata taxelor și a impozitelor. Asociația este condusă de Alexandra Dobre.

=Domnul Onțanu i-a atribuit de la primărie, aceleiași asociații, un sediu ultracentral.

Alexandra Dobre l-a însoțit pe domnul Oprea în delegația oficială de la Washington D.C.. Probabil din modestie, acestă informație nu apare publică dar, noi toți, prin bugetul de stat, am plătit pentru această deplasare, în interes național, desigur

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img