spot_img
26 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăAnalizeÎn București gigacaloria crește de la 490 la 980 lei, în Oradea...

În București gigacaloria crește de la 490 la 980 lei, în Oradea scade de la 396 lei la 373

-

Bucureştenii racordaţi la încălzirea centralizată vor plăti mai mult pe gigacalorie, dar pentru moment nu se ştie cuantumul majorării. Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie a avizat ieri tariful mediu al gigacaloriei livrate de compania Termoenergetica – la valoarea de 980 de lei, faţă de 490 de lei, cât era până acum. Acesta este însă un preţ mediu, ceea ce înseamnă că, în funcţie de zona şi termocentrala care asigură agentul termic, preţul poate varia.

Ce se întâmplă la Oradea? Primarul Florin Birta a declarat, marţi, pentru BIHOREANUL că va propune Consiliului Local al Oradiei ieftinirea gigacaloriei.

„Voi propune Consiliului Local ieftinirea gigacaloriei în cadrul şedinţei de săptămâna viitoare. Reducerea de preţ va fi de 23 lei, de la 396 lei la 373 lei pe gigacalorie”, a declarat primarul Florin Birta. 

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...