spot_img
26 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăcoronavirusDupă Djokovic scandalul John Malkovich: A fost dat afară dintr-un hotel de...

După Djokovic scandalul John Malkovich: A fost dat afară dintr-un hotel de lux din Veneția pentru că i-ar fi expirat certificatul sanitar

-

Actorul american John Malkovich, al cărui certificat sanitar a expirat, nu a mai avut acces în apartamentul de lux pe care îl rezervase într-un renumit hotel din Veneţia, au anunţat miercuri mai multe companii mass-media italiene, citate de AFP, transmite Agerpres.

Potrivit cotidianului local Il Gazzettino, starul american, în vârstă de 68 de ani, care se afla în Cetatea Dogilor pentru două zile de filmări la serialul „Ripley”, a fost nevoit să se mulţumească în cele din urmă cu un apartament obişnuit şi să renunţe la apartamentul de lux pe care îl rezervase în celebrul hotel Danieli, situat la doi paşi de piaţa San Marco.

Contactaţi de AFP, reprezentanţii hotelului au refuzat să facă declaraţii pe această temă, invocând dreptul la respectarea vieţii private.

Agenţia de presă italiană ANSA a confirmat la rândul ei informaţia, citând surse din echipa de producţie a serialului „Ripley”.

În Italia, paşaportul sanitar, care poate fi obţinut după vaccinarea anti-COVID-19 cu schemă completă sau după trecerea prin boală în ultimele şase luni, este indispensabil pentru a avea acces în hoteluri şi restaurante, precum şi în transportul public. 

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...