spot_img
22.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinImaturul George Simion, generalii și Căpitanul CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

Imaturul George Simion, generalii și Căpitanul CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

George Simion și-a lansat candidatura la prezidențiale într-un cadru trist după ce a promis 35% la europarlamentare și a luat mult mai puțin. Bine, comasatele etc… Explicații pot exista evident.

- Advertisement -

Dar la „lansarea” candidaturii, domnul Simion a grăit una genială: nu facem alianțe cu PSD si PNL, dar aleșii noștri locali trebuie să fie viceprimari sau vicepreședinți la Consilii Județene.

Chiar că nu pricep: cum să ajungă un consilier local sau județean AUR cu 5-10-15% viceprimar sau vicepreședinte de CJ dacă nu face alianță cu PSD sau PNL? Cu Ștefan cel Mare sau Mihai Viteazul nu cred că se poate…

- Advertisement -

Domnul Simion mai promite un milion de locuințe la „prețuri accesibile”. Generos obiectiv, dar imposibil de realizat. Domnia-sa are, de fapt, un „program economic” demn de desene animate. De fapt nu are pentru că toate „propunerile” sunt niște idioțenii cap-coadă.

L-am susținut pe George Simion acum vreo 20 de ani când se agita cu Basarabia și alte proiecte care păreau interesante și actualul lui adjunct „Căpitanul” Târziu îl faulta pas cu pas. Mi-a și mulțumit in privat. Dar dovedește că e total necopt zi de zi, pas cu pas, cu tot cu generalii pensionari din servicii și cu alte personaje dubioase gen Thiess, care îl „consiliază” pentru a-l înfunda de fapt. Am crezut și cred că are potențial, dar cu epoleții și gențile cu mălai nu va ajunge departe. Iar „Căpitanul” și ceilalți ii vor lua gâtul de Ignat. Și nimeni nu îl va regreta!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img