spot_img
20.3 C
București
miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăhighlightHOTNEWS: Dan Mihalache, dat afară de la Cotroceni și trimis ambasador la...

HOTNEWS: Dan Mihalache, dat afară de la Cotroceni și trimis ambasador la Londra

-

Dan Mihalache ar putea parasi sefia Cancelariei Administratieo Prezidentialae pentru un post de ambasador, potrivit mai multor surse politice consultate de HotNews.ro. Acestuia i s-ar fi propus recent postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, dar nu exista in acest moment o confirmare ca ar fi acceptat postul. HotNews.ro a incercat sa-l contacteze pe Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, dar acesta nu a raspuns mesajelor trimise de redactie.

- Reclama -

Reamintim ca postul de ambasador la Londra este liber dupa ce Mihnea Motoc a fost numit ministru al Apararii in guvernul Ciolos, in noiembrie 2015.

mihalache.cidxbr5wpeDan Mihalache a fost recent in centrul unor mari controverse publice dupa ce a participat alaturi de Mihai Gadea la o intrunire din Germania a sasilor plecati din Romania. Mai mult, cei doi au fost ulterior impreuna si in Statele Unite ale Americii. Pe de alta parte, Dan Mihalache trece drept omul care controleaza informatia catre presedinte la Cotroceni si cel care a incercat sa intermedieze relatia dintre Iohannis si trustul Intact, al lui Dan Voiculescu, mai scrie Hotnews.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img