spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăActualitateHotelul Nordis Mamaia, cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală...

Hotelul Nordis Mamaia, cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală și de Est, dă startul sezonului estival pe 30 aprilie

-

Hotelul Nordis Mamaia anunță deschiderea oficială pentru sezonul estival 2024 prin incheierea perioadei de ”soft opening” și lansarea unei noi platoforme online ce permite clienților rezervarea cu ușurință a unei vacanțe la cele mai înalte standarde de lux de pe litoralul românesc.

Începând cu data de 30 aprilie, resortul este pregătit să-și primească oaspeții într-o atmosferă festivă, specifică sezonului de 1 Mai si Paște și vor putea alege dintr-o selecție variată de pachete avantajoase de booking de minim 3 nopți. În plus, datorită noii platforme, aceștia vor beneficia de o experiență simplă și personalizată, cu acces în timp real la informații despre disponibilitatea camerelor, tarife, oferte speciale sau orice servicii suplimentare de care doresc să beneficieze.

- Advertisement -

Hotelul Nordis Mamaia 5***** face parte din Nordis Group și a beneficiat de o investiție de  peste 100 de milioane de euro și oferă o varietate generoasă de facilități printre care restaurantul Elite, cu specific international, cinci piscine interioare, două cafenele cu zonă library și terasă, loc de joacă pentru copii.

În ceea ce privește planurile pentru dezvoltarea resortului, acestea au în vedere finalizarea mai mutlor facilități de top precum: un cinema VIP, un salon de înfrumusețare, un centru de fitness echipat cu cele mai noi echipamente, un centru de conferințe și evenimente, un cazinou, o sală polivalentă cu 1000 de locuri, o sală de evenimente și un ponton pe lac. De asemenea, în cadrul resortului se va regăsi și o clinică de recuperare medicală, care completează gama de servicii wellness și contribuie la poziționarea complexului ca destinație de wellbeing.

- Advertisement -

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img