spot_img
12 C
București
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăDezvaluiri#HexiPharma: Misterul de la Corbeanca se adânceşte

#HexiPharma: Misterul de la Corbeanca se adânceşte

-

Gabriela Pelin, femeia care a anunţat la 112 accidentul lui Dan Condrea, a declarat, după ce a fost audiată de procurori, că Dan Condrea avea viteză destul de mare, în jur de 110 km/h şi că vorbea la telefon însă a precizat că nu era urmărit, nefiind maşini sau drone în zonă.

” Mergeam spre casă cu copilul, o maşină m-a depăşit, avea viteză mai mare decât a mea, 110 km/h să zic, că aveam eu aproape 90 km/h, deci, clar m-a depăşit. Vorbea la telefon. Nu ştiam cine e că nu m-a interesat. Am mers, pur si simplu în linie dreaptă, dânsul a dat semnal, m-a depăşit, s-a încadrat înapoi pe drum şi am mers, că era şoseaua liberă. La un moment dat am auzit o bubuitură puternică. M-am uitat mai bine şi nu era maşina”, a declarat Gabriela Penlin după audieri.

Traseul urmat de Dan Condrea înainte de accidentul de duminică seara rămâne un mister. Maşina martorei care a sunat la 112 apare pe camerele de supraveghere de la ieşirea din Corbeanca cu exact cinci minute înainte de apelul la serviciul de urgenţă.

Din înregistrare lipsesc încă 6 secunde.

Nicio maşină care să semene cu cea condusă de patronul Hexi Pharma, un Opel Astra J, nu este însă surprinsă de camere. Este vorba despre două camere de supraveghere montate la ieșirea din localitatea Corbeanca către locul accidentului, transmite Digi 24.

Mașina martorei Gabriela Monica Pelin trece prin raza celor două camere la 18:42. Însă, până la 18:47 și chiar câteva minute după nicio altă mașină care să semene cu cea condusă de Dan Condrea nu trece prin raza acestor camere.

Gabriela Monica Pelin a spus atât reporterilor cât și la audieri că a fost depășită de către Dan Condrea cu puțin timp înainte să aibă loc accidentul. Potrivit acesteia, patronul Hexi Pharma ar fi vorbit la telefon.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...