spot_img
15.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăActualitateHD Hartmann: Putem asista la căderea Regatului Unit?

HD Hartmann: Putem asista la căderea Regatului Unit?

-

de HD Hartmann

- Reclama -
Inflatia in Regatul Unit a atins cote nebanuite. Cifra dubla a inflatiei se datoreaza cresterii necontrolate a preturilor la energie, petrol si gaze. Acestea au dus la cresterea, cea mai puternica in ultimii 40 de ani, a preturilor la utilitati, transportul public si privat, precum si alimente. 
Sub acest imperiu de provocari, conservatorii britanici sunt pregatiti sa o aleaga ca sef de partid, deci viitor Prim Ministru al Marii Britanii pe Liz Truss. Celebra abolitionista a anilor 90, cea care imbina victorios marxismul cu un republicanism cu tenta nationalista, doreste sa joace rolul lui Margaret Thatcher.
 Vom vedea daca Ucraina va fi conflictul lui Truss din Insulelel Falkland sau dezastrul total pentru umbra fostului imperiu.  Dupa ce Germania a anuntat disparitia modelului sau de hegemonie economica care a avut la baza resurselor energetice ieftine, putem asista la caderea Regatului Unit? Istoria nu permite doua doamne de fier.
spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...