spot_img
28 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăAnalizePSD despre prăduitorii de la USR

PSD despre prăduitorii de la USR

-

PSD a transmis că a fi „userist” înseamnă să ajungi să îţi conteşti propriile măsuri şi precizează că USR e supărat că Ministerul Sănătăţii condus de PSD foloseşte doar 42% din bugetul alocat de Ghinea & Co asistenţei tehnice din PNRR pe reforma din sănătate. „30 de milioane de euro au fost salvaţi, 30 de milioane pentru care useriştii aveau deja pregătită o listă lungă cu firmele lor de casă”, mai acuză social-democraţii.

„DISPERARE, numele tău este USR! Să ajungi să îţi conteşti propriile măsuri, asta înseamnă să fii userist! Azi sunt extrem supăraţi pentru că Ministerul Sănătăţii condus de PSD foloseşte DOAR 42% din bugetul alocat de Ghinea & Co asistenţei tehnice din PNRR pe reforma din sănătate. Supărarea este şi mai mare pentru că asistenţa este asigurată de una dintre instituţiile prevăzute tot de USR în PNRR, respectiv Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Ministrul Sănătăţii a respectat PNRR la virgulă şi a realizat o economie de 60%!”, arată o postare de miercuri pe pagina de Facebook a PSD.

- Advertisement -

Sursa citată adaugă că „30 de milioane de euro au fost salvaţi, 30 de milioane pentru care useriştii aveau deja pregătită o listă lungă cu firmele lor de casă!”„Asistenţa tehnică se face la un preţ mult mai mic şi cu o instituţie internaţională de prestigiu, fix aşa cum scrie în PNRR, nu cu prăduitorii de la USR! În timp ce useriştii vor continua să se tăvălească pe jos, ministrul Rafila va continua să îndeplinească PNRR-ul, jalon după jalon”, a conchis sursa menţionată.
USR l-a acuzat miercuri pe ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila că a semnat un contract pentru consultanţă, de 21 de milioane de euro, cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), organizaţie din al cărei Consiliu Executiv a făcut parte până în anul 2021.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img