spot_img
14.7 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăCulturăHărțuitorul intelectualilor revine pe site-ul ”intelectualilor”

Hărțuitorul intelectualilor revine pe site-ul ”intelectualilor”

-

Mircea Morariu, criticul de teatru care a recuoscut public că hărțuiește o serie de intelectuali români de cîțiva ani, prilej pentru anchetă a poliției și parchetului, revine în forță pe pretențiosul site intelectual contributors.ro după fix 9 zile de penitență, transmite Inpolitics.

Mircea Morariu – 9 iulie 2020:

”În legătură cu acuzațiile la adresa mea, formulate de d-na Marta Petreu și de dl. Ion Vartic ,în articole publicate în cel mai recent număr al revistei „Apostrof”, admit că, în cea mai mare parte, sunt adevărate. Nu pun la socoteală elementele de subiectivitate din textul doamnei Petreu. Le înțeleg. În consecință, asumându-mi greșeala, am decis, de comun acord cu editorul publicației „contributors.ro”, ca, cel puțin o vreme, să îmi suspend colaborarea cu această platformă. Țin să îi mulțumesc în mod deosebit redactorului șef, dl. Lucian Popescu, pentru înțelegerea și delicatețea cu care a gestionat această situație de criză”.

Azi, Mircea Morariu revine la treabă după doar cîteva zile, ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat, semnînd articolul ”Avantajul finalurilor deschise”. Comentariile – nu atît pe seama lui Morariu cît pe a siteului moralist cu pretenții înalte contributors.ro – sunt, credem noi, de prisos.

Site-ul web Contibutors.ro este administrat de Asociatia „SOCIETATEA ONLINE” , cu sediul Ramnicu Valcea.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...