spot_img
24.6 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăAnalizePSD: Nu vă mai minţiţi singuri şi nu mai minţiţi românii cu...

PSD: Nu vă mai minţiţi singuri şi nu mai minţiţi românii cu educaţia online. Ştiţi bine că este imposibilă în multe zone

-

PSD solicită Guvernului PNL să facă „tot posibilul” ca anul şcolar să înceapă în siguranţă, adăugând că educaţia online este „imposibilă” în multe zone şi, chiar dacă se poate desfăşura, studii „solide” arată „cât de complexe şi grave sunt urmările asupra copiilor”.

- Reclama -

„Copiii trebuie să meargă la şcoală, iar Guvernul PNL trebuie să facă tot posibilul ca anul şcolar să înceapă în siguranţă! Încetaţi să mai trataţi educaţia ca pe un subiect electoral! Nu vă mai minţiţi singuri şi nu mai minţiţi românii cu educaţia online. Ştiţi bine că este imposibilă în multe zone şi, chiar acolo unde se poate desfăşura, studii solide arată cât de complexe şi grave sunt urmările asupra copiilor. Educaţia nu este un moft, ci trebuie tratată ca o prioritate, cu măsuri bine gândite şi acţiuni concrete din partea autorităţilor. Măcar în acest caz nu lăsaţi totul pe ultima clipă, cum aţi procedat până acum cu toate deciziile privitoare la gestionarea pandemiei”, a scris PSD, vineri, pe Facebook.

„Nu mai faceţi experimente cu viitorul copiilor doar pentru că mai aveţi tunuri de dat la licitaţii organizate în ultimul moment! Guvernaţi pentru Educaţie, nu mai furaţi cu dedicaţie”, transmite PSD.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...