spot_img
30.3 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăActualitateFlorina Presadă aruncă în aer alianța PNL – USR la București

Florina Presadă aruncă în aer alianța PNL – USR la București

-

Dan Barna și Ludovic Orban vorbesc foarte des despre alianța PNL – USR-PLUS la București. Au repetat atât de mult acest lucru încât s-a împământenit în mentalul colectiv că această alianță există. Nimic mai fals. 

Florina Presadă, senator USR, a scris pe pagna sa de Facebook un mesaj foarte dur pentru Dan Barna și Ludovic Orban în care-i acuză că vor să schimbe candidatul USR la primăria Sectorului 3, cu un candidat PNL:

”Citesc din presă faptul că Dan Barna a declarat că a terminat negocierile cu Ludovic Orban, iar candidatul pentru primăria sectorului 3 va fi de la PNL. Dacă Dan Barna și Ludovic Orban consideră că au un candidat mai bun ca Ana Ciceală, cea care s-a luptat cu Firea reușind să câștige atât de multe bătălii inegale, înseamnă că am înnebunit cu toții. Unde mai pui faptul că PNL nici nu și-a anunțat candidatul, iar la ce transferuri de marcă au făcut via PSD, începe chiar să-mi fie teamă. Ca membru în biroul municipal al USR București, este prima oară când aflu de acest scenariu pe care îl găsesc inadmisibil.Iubește Bucureștiul cu ochii deschiși! #AnaLaPrimarie”

Conflictele interne din USR, dintre tabăra lui Nicușor Dan și cea a lui Dan Barna, încep să iasă la suprafață acum, în ajun de alegeri. În contextul actual, alianța PNL – USR-PLUS poate exista doar pe hârtie.

Nici la PNL lucrurile nu sunt roz. Rareș Bogdan abia așteaptă pașii greșiți ai lui Ludovic Orban, iar un scor slab la alegerile locale coincide cu schimbarea gărzii la liberali.

Dincolo de declarațiile care anunță marea alianță de dreapta, în realitate avem o dreaptă scindată care se faultează singură și trăiește cu speranța că o să aibă noroc și la alegerile ascestea.

Mesajul Florinei Presadă pare doar începutul în condițiile în care Barna și Orban vor să hotărască candidațiile la București fără să consulte și organizațiile.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img