spot_img
26.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăAnalizeGuvernul japonez a confirmat joi că Mitsubishi și Mitsui au decis să-și...

Guvernul japonez a confirmat joi că Mitsubishi și Mitsui au decis să-și păstreze participațiile în proiectul de petrol și gaze rus Sakhalin-2

-

Guvernul japonez a confirmat joi că Mitsubishi și Mitsui au decis să-și păstreze participațiile în proiectul de petrol și gaze Sakhalin-2 și vor notifica în curând operatorul rus despre decizia lor.

- Reclama -

„Știm că corporațiile și-au confirmat oficial decizia de a accepta [să-și continue participarea]”, a declarat joi secretarul șef al cabinetului japonez, Hirokazu Matsuno.

Potrivit lui Matsuno, după ce corporațiile vor depune cererea corespunzătoare, decizia finală va fi luată de partea rusă.  „Vom continua să urmărim îndeaproape situația și să luăm măsuri pentru a asigura aprovizionarea stabilă cu gaz natural lichefiat (GNL)”, a spus el.

Ziarul Nikkei a raportat anterior că Mitsui și Mitsubishi urmează să notifice partea rusă cu privire la decizia lor până la sfârșitul lunii august, iar partea rusă va avea la dispoziție trei zile pentru a lua o decizie finală cu privire la participarea lor la proiect cu noul operato.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...