spot_img
13.7 C
București
vineri, martie 24, 2023
AcasăAnalizeGrampetul lui Gruia Stoica se extinde în a zecea țară din regiune,...

Grampetul lui Gruia Stoica se extinde în a zecea țară din regiune, Slovenia

-

Grupul Grampet, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, a lansat operațiunile Train Hungary – Sucursala Ljublijana, în Slovenia, extinzându-și astfel activitatea diviziei de transport feroviar de marfă la zece țări din regiune, transmite Profit.ro.

- Reclama -

„Extinderea pe piața de profil din Slovenia se încadrează în strategia de  eficientizare și interconectare a serviciilor pe care le oferim clienților noștri internaționali”, spune Gruia Stoica, Președintele Grupului Grampet – Grup Feroviar Român. „Primele săptămâni de activitate în Slovenia au generat rezultate foarte bune, în linie cu perspectivele întregii activități de transport internațional de marfă din cadrul Grupului Grampet”

Divizia, care include operatorii GRUP FEROVIAR ROMÂN, TRAIN HUNGARY Budapesta, TRAIN HUNGARY – Sucursala Zagreb, BULGARIAN RAILWAY COMPANY, EURORAIL LOGISTCS doo Serbia, GRAMPET CARGO AUSTRIA și TRAIN HUNGARY – Sucursala Ljublijana, are o flotă de aproximativ 20.000 vagoane și 400 locomotive.

Grampet este cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat din România și din Europa Centrală și de Sud-Est, având circa 7.000 de angajați. Grupul este controlat de omul de afaceri Gruia Stoica. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img